Mobila si obiecte functionale.

Concepem, proiectam, realizam si montam mobilierul potrivit pentru spatii functionale, personalizate. Calitate fara compromisuri, fara improvizatii.

Mobila si obiecte functionale

Gestionam intregul parcurs, de la definirea nevoilor privind mobilierul, pana la realizarea propriu-zisa si montarea acestuia: design functional personalizat, solutii tehnice, combinatii de materiale premium (lemn, sticla, metal, material compozite), integrare lumini, echipamente electronice si electrocasnice, productie si montaj mobilier.

Este mult mai simplu sa-ti mobilezi spatiul atunci cand mobilierul personalizat este conceput si produs de aceeasi echipa care elaboreaza proiectul de arhitectura si design interior.

Proiectul de mobilare poate fi conceput in diferite etape ale amenajarii unui spatiu. Dar cel mai bine este atunci cand demersul de elaborare a solutiei de mobilare incepe odata cu conceptul de arhitectura si design interior. Astfel, spatiul este gandit din start sa raspunda optim nevoilor de mobilare, evitandu-se interventiile post-amenajare in spatiul nou realizat (mutari de pereti, modificari la instalatia electrica etc.) pentru a putea implementa o solutie de mobilare satisfacatoare.

Dupa stabilirea conceptului de mobilare, apare o noua provocare: fabricarea mobilierului respectiv.

Gasirea unui producator dispus sa realizeze mobilierul in timpul si bugetul clientului se poate dovedi anevoioasa, consumatoare de timp si energie. La fel de bine, se poate intampla ca mobilierul propus in concept sa nu poata fi realizat intocmai datorita unor motive tehnice (de exemplu, producatorul nu este echipat cu tehnologia necesara pentru executarea anumitor detalii) sau sa apara nevoia de ajustare a designului, cu impact important asupra aspectului si functionalitatii dorite.

Daca aceeasi echipa asigura atat designul mobilierului, cat si productia acestuia, demersul este mult mai eficient si mai usor de controlat.

Ca raspuns la nevoia clientilor de a simplifica si eficientiza intregul demers de (re)amenajare a locuintei, am deschis propria linie de productie de mobilier personalizat. Astfel, clientii nostri au siguranta ca obiectele de mobilier propuse in proiectele de design vor fi realizate intocmai ca in propunere, fara compromisuri. In plus, intreg demersul de mobilare a casei este mult simplificat pentru beneficiari.

Clientii trebuie doar sa-si defineasca si prioritizeze nevoile, preferintele si bugetul. De restul - crearea solutiilor de mobilare, solutiile tehnice de implementare, gasirea si achizitionarea materialelor, realizarea mobilierului si instalarea acestuia - ne ocupam noi, echipa Crafthouse.

Mobilierul CraftHouse este croit pe beneficiar si adecvat spatiului sau. Nu avem solutii standard, predefinite. La fiecare nou proiect, echipa de creatie incepe prin a se apleca cu interes asupra nevoilor si dorintelor beneficiarulu. Apoi concepe propunerea de mobilare si creaza imagini virtuale 3d pentru a usura beneficiarului intelegerea propunerii si luarea unei decizii. Avem o echipa de mesteri experimentati si care iubesc ceea ce fac. Buni cunoscatori ai materialeleor si tehnicilor de prelucrare si imbinare si care au ales sa intre in echipa noastra pentru ca vor sa fie mandri de ceea ce fac, si alegerea lor ne-a onorat.

E greu sa vorbesti despre calitate, intr-o lume in care termenul aproape ca a devenit lipsit de substanta. Dar am sa descriu cum procedam pentru a realiza obiecte de valoare, solide si trainice, functionale, frumoase si bine finisate.

Fiecare obiect, fiecare componenta – materiale, accesorii, tratamente, vopseluri – sunt tratate fara a recurge la false economii care ar putea afecta calitatea.

Alocam resurse semnificative (timp, know-how) pentru alegerea materialelor, modului de imbinare si a solutiilor tehnice adecvate.

Lucram cu cele mai bune materiale disponibile si, cand e cazul, realizam imbinari ingenioase: panouri din lemn multistratificat furniruit sau vopsit, MDF vopsit, materiale compozite tip corian, partitii de sticla, placari cu sticla vopsita, metal, lambrisari furniruite; cand bugetul este mai putin permisiv utilizam si PAL, pe cat posibil din zona premium.

Folosim accesorii tehnice Blum si Hafele, recunoscute pentru calitatea si fiabilitatea in exploatare.

Exemple de lucrari