Rack-ul audio MH Solid - R 02.

  • Conceput de MusicHouse, proiectat si realizat de CraftHouse
  • Status: finalizat cu succes; poate fi comandat in mai multe versiuni de culoare

Rod al colaborarii unei echipe interdisciplinare, cu experienta îndelungata în domeniul high-end audio, design, arhitectura, inginerie si productie mobilier.

Excelente performante de amortizare si evacuare a vibratiilor (high damping and low energy storage).

Un sunet mai clar, fara interferentele si distorsiunile generate de vibratiile interne ale aparaturii si de impactul energiei acustice asupra acesteia.

Caracteristici constructive

MH Solid R – 02 are 4 blaturi multistratificate, tensionate mecanic. Fiecare blat este alcatuit din 9 straturi (utilizand 3 esente de lemn cu grosimi diferite si 3 tipuri de adezivi) pentru un optim de rigiditate si performante excelente de amortizare a vibratiilor.

Blatul superior, special conceput pentru pick-up este alcatuit din doua zone independente, una dedicata motorului si cealalta platanului aparatului, pentru a se obtine o izolare superioara a vibratiilor produse de motor.

Piesele laterale de sustinere sunt realizate din lemn multistratifica si sunt cuplate rigid cu blaturile, printr-o tesatura mecanica neregulata, tip pieptan, pentru rigidizarea ansamblului si o capacitate ridicata de drenare a energiei nedorite din zona de jos a spectrului audio.