Casa piatra.

  • Servicii: tuning, design interior, mobila, implementare proiect
  • Status: finalizat

Preluata la gri, casa ridicata intr-un ansamblu residential pe malul unui lac din jurul Bucurestiului, a fost transformata radical de echipa CraftHouse.

Beneficiarii isi doreau o locuinta unicat, moderna si confortabila, fara rabat de la calitate si echipata cu dotari de top. Unul din aspectele importante a fost baia matrimonial ce s-a dorit a fi spectaculoasa. Am preluat “tema” si am gestionat tot drumul, de la concept, pana la predarea la cheie a imobilului complet transformat, mobilat si decorat. Nici spatiul exterior nu a fost neglijat, acesta beneficiind de o amenajare peisagera adecvata, cu denivelari de teren si vegetatie, un colt de natura authentic in care iti poti incarca bateriile.

Au fost realizate Interventii majore de extindere laterala si subterana si de recompartimentare, Astfel imobilului i-au fost adaugate incaperi si functiuni noi: crama, spa, garaj, lift.

Au urmat designul interior si amenajarea intregii cladiri. Aproape tot mobilierul si o parte din decoratiuni au fost concepute, produse si instalate de echipa noastra.

Am gestionat toate situatiile, problemele tehnice aparute de-a lungul lucrarii, relatia cu diversi furnizori de servicii si material, iar la final, am invitat tanara familie sa-si inaugureze noul camin. Cina si florile au fost din partea noastra. Lacrimile de bucurie ale beneficiarilor au fost cea mai buna confirmare ca am facut ce trebuie.

Asta este domeniul nostru, asta stim sa facem: proiecte indraznete si implementarea acestora pana la ultimul detaliu.