Arhitectura si design.

Ne plac provocarile, temele neobisnuite sau complicate, atata timp cat acestea au un sens si contin promisiunea ca la sfarsit vom putea fi mandri de ce am realizat.

Arhitectura si design

Venim in ajutorul celor care isi cauta echipa de proiectare, punctand ceea ce defineste echipa CraftHouse si felul in care ne aplecam asupra fiecarui proiect:

  • Disponibilitatea de a raspunde la orice provocare, la orice solicitare a clientului, indiferent cat de complexa este realizarea acesteia.

    "E o chestiune care tine de atitudine si de experienta; dorinta de a lasa ceva bun, frumos si util in urma ta; ceva de care sa te bucuri si tu, dar si semenii. Ne plac provocarile, temele neobisnuite sau complicate, atata timp cat acestea au un sens si contin promisiunea ca la sfarsit vom putea fi mandri de ce am realizat. E o chestiune care tine de atitudine si de experienta; dorinta de a lasa ceva bun, frumos si util in urma ta; ceva de care sa te bucuri si tu, dar si semenii. Reusita unui proiect, satisfactia beneficiarului si a echipei de creatie la finele unui demers de cele mai multe ori de durata, depinde intr-o masura importanta de "chimia" si increderea dintre proiectant si beneficiar."

  • Proiecte unicat. Il ascultam cu atentie pe beneficiar; este vital sa petrecem la inceput macar cateva ceasuri impreuna, sa ne cunoastem si sa exploram impreuna ceea ce isi doreste, indiferent daca aceasta i se pare realizabil sau nu. Mai tarziu, reluam in detaliu fiecare aspect, aceasta etapa necesitand implicare, timp, Fiecare proiect este gandit pentru complexul unic de nevoi si preferinte al fiecarui client, nu recurgem la solutii tip, prestabilite.
  • Solutii functionale. Un proiect bun inseamna in primul rand functionalitate optima, o solutie care va satisface beneficiarul pe termen lung, indiferent de capriciile modei. Culorile, materialele, texturile, intr-un cuvant make-up-ul unei incaperi pot fi adaptate usor si cu costuri minime unor noi tendinte; insa modificarea principiului functional al unei incaperi, interventiile in organizarea spatiului implica efort, timp si costuri mult mai consistente".
  • Detaliile conteaza. Un lucru de calitate se face pe indelete. E nevoie de timp pentru asimilarea temei de proiectare si dezvoltarea unei solutii rafinate in detaliu. Apoi, conceptul de arhitectura se dezvolta concomitent cu solutiile de amenajare interioara si mobilier. Inca de la inceput luam in calcul elemente de peisagistica si decorare, solutii tehnice si echipamente de implementat. Asa putem controla spatiile si evitam interventii sau neplaceri ulterioare pentru beneficiar. E adevarat, dureaza mai mult. Sau poate ca dureaza atat cat este necesar.

    "Clientii, chiar si cei care s-au plans de bugete, de timp... cand isi vad casa gata si incep sa foloseasca spatiul respectiv realizeaza ca i-am scutit de multe probleme si neplaceri pe care le-ar fi putut avea daca am fi facut lucrurile in graba, daca am fi renuntat la o solutie foarte buna pentru alta acceptabila, dar cu impact de timp si financiar ceva mai mic. Merita sa astepti pentru ceva de care te poti bucura mult timp, poate toata viata."

  • Proiecte eficiente si 100% realizabile, validate de experienta directa a echipei in implementarea proiectelor noastre de constructii, amenajari, productie mobilier etc. "Faptul ca realizam nu doar proiectarea, ci si implementarea proiectelor, ne face sa ne punem mai multe probleme inca de la inceput, anticipand impactul deciziilor de proiectare: rezolvari tehnice, aspecte financiare, costuri ascunse... Clientul stie de la inceput ce il asteapta, nu e menajat."
  • Vizualizare 3d a proiectului. Intotdeauna realizam imagini 3d virtuale ale viitoarei constructii sau amenajari pentru a da beneficiarului posibilitatea sa vizualizeze propunerea intr-o versiune cat mai realista si pentru a putea rafina in detaliu functionalitatea si aspectul spatiului.

Exemple de lucrari